fbpx
Annonce

Meget tyder på, at Griezmann bliver i Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.01.21

// Antoine Griezmann


Antoine Griezmann har nu været i Barca i omkring halvandet år efter skiftet fra Atlético Madrid i sommeren 2019, hvor catalanerne indløste frikøbsklausulen på 120 mio. euro. Trods kritik tyder alt på, at han bliver i Barca.

Selvom det endnu ikke er lykkes for stjerneindkøbet Griezmann at slå igennem i Barca, så forventes det ikke, at han forlader Barca til sommer. Det er der flere grunde til.

Først og fremmest ønsker Griezmann ikke at forlade Barca og Camp Nou, hvor han har det godt på trods af, at det gode spil mangler fra hans side. Dertil er der nok ikke mange klubber, som kan betale det Barca vil kræve for ham, hvis et salg skulle komme på tale.

Alle klubber er ramt at de økonomiske konsekvenser, som coronakrisen indtil nu har kastet af sig. Derfor er det på nuværende tidspunkt svært at se for sig hvilken klub, der eventuelt skulle kunne betale for Griezmann til sommer, og ikke mindst matche hans løn.

Her i starten af året har der dog været fremgang at spore i franskmandens spil for catalanerne med flere mål og assist til følge, noget som også taler til fordel for, at han tager mindst en sæson mere i det catalanske.

.:FORSIDE:.