fbpx
Annonce

Medier: Barca forhandler med Tottenham om Lenglet

FCBARCELONA.DK - 02.06.22

// Clement Lenglet

Ifølge catalanske TV3 kan der meget snart komme nyt om Lenglet, for lige nu forhandles der angiveligt med Tottenham om en lejeaftale for den kommende sæson. Der stilles dog spørgsmålstegn ved, om Lenglet er klar til et skifte.

Clement Lenglet er en af de spillere som Xavi angiveligt gerne vil af med denne sommer, selvom franskmanden ikke står øverst på listen over spillere der skal væk. Derfor er klubbens sportslige ledelse på udkig efter mulige destinationer for defensivspilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanske TV3 melder nu om reelle forhandlinger mellem Barca og Tottenham. Englænderne ønsker at leje den erfarne Lenglet og Barca vil gerne spare hans løn i det stramme lønbudget, så der bliver plads til forstærkninger.

Det er ikke første gang at Lenglet rygtes til Tottenham, men noget kunne tyde på, at der nu kan være en aftale på vej.

Én ting er dog at klubberne bliver enige, noget andet er hvad Lenglet selv siger. Skfitet kan kun blive en realitet med hans samtykke og han skulle angiveligt være skeptisk. Modsat er han klar over, at han har behov for regelmæssig med spilletid for at komme med Frankrig til VM, så måske han er til at overtale.

.:FORSIDE:.