fbpx

Avis: Barca har fastsat prisskilt på Lenglet

Peter Vyff - 12.12.23

// Clement Lenglet

Clément Lenglet blev tidligere i denne uge sat i forbindelse med et skifte til Bayern München, der har store skadesproblemer. Interessen har nu angiveligt fået Barca til at fastsætte et prisskilt på 15 mio. euro på franskmanden.

Siden lejeskiftet til Aston Villa i sommer, har Clément Lenglet endnu ikke fået spilletid i Premier League. Det er istedet kun blevet til kampe i Conference League, og det er langt fra, hvad Barca havde forventet.

Catalanerne håbede istedet at fransmanden havde spillet kontinuerligt, og tiltrukket sig en masse interesse, der i sidste ende kunne munde ud i et permanent skifte til sommer. Ledelsen frygter nu istedet at franskmanden er, at finde tilbage på holdet til næste sæson, hvilket bestemt ikke er noget ønskescenarie.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca kunne derfor glæde sig over denne transfernyhed, der satte Lenglet i forbindelse med Bayern München. Tyskerne har store skadesproblemer i defensiven, hvor Thomas Tuchel kun har Dayot Upamecano og Kim Min-Jae til rådighed i midterforsvaret.

Rekordmestrene skulle derfor have fokus på Lenglet, som en mulig erstatning i januars transfervindue. Catalanerne skulle i den forbindelse have fastsat et prisskilt på 15 mio. euro på franskmanden, hvoraf de 5 mio. euro kan blive i variabler.

Det skriver avisen Sport, der også tilføjer at Barca udelukkende ønsker et permament salg, og ikke endnu en udlejning. Og hvis det skulle blive aktuelt, ønsker Aston Villa eftersigende ikke at stå i vejen for skiftet, som Lenglet også selv håber bliver en realitet.

Catalanerne håber med sikkerhed også at det lykkes, eftersom ledelsen i flere sæsoner har forsøgt at få solgt franskmanden. Aston Villa betaler samtidig heller ikke hele Lenglets løn under lejeopholdet, og Barca står dermed til en pæn besparelse, hvis han ender hos Bayern München..:FORSIDE:.