fbpx
Annonce

Barca sikre på at Aston Villa vil byde på Lenglet

Peter Vyff - 06.04.24

// Clement Lenglet

Barca har planlagt en større udrensning på førsteholdet til sommer, hvor flere overskudsspillere må forlade klubben. Det drejer sig blandt andre om Clément Lenglet, som ledelsen føler sig sikre på, at Aston Villa ønsker at beholde.

Barca sendte før denne sæson en række spillere på udleje, eftersom det ikke var muligt at finde købere til dem på transfermarkedet. Det betød at Sergiño Dest og Clément Lenglet blev udlejet til henholdsvis PSV Eindhoven og Aston Villa, der efter nogle startproblemer har vist sig at være med god succes.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


PSV forventes at indløse deres købsoption på Dest, der kan hentes for 10 mio. euro, efter en sæson, hvor han har været en af holdets bærende spillere. Situationen er dog en smule anderledes for Lenglet, der ikke fik en købsklausul inkluderet i lejeaftalen med englænderne.

Ledelsen er dog ifølge avisen Mundo Deportivo helt sikre på, at Aston Villa ønsker at beholde franskmanden, der har været en fast starter i de sidste par måneder. Cheftræneren Unai Emery har også udtalt sig pænt om midtstopperen, der angiveligt også ønsker at fortsætte karrieren i Premier League.

Alt tyder derfor på, at Barca nok skal modtage et bud på Lenglet, men der er dog spørgsmålstegn til størrelsesordenen på transfersummen. Catalanerne ønsker angiveligt en pris i omegnen af 12-15 mio. euro, men eftersom Aston Villa er klar over, at forsvarsspilleren ingen nytte har hos de spanske mestre, vil buddet sandsynligvis være en del lavere.

Der er tidligere blevet nævnt en pris i nærheden af otte mio. euro, hvilket måske også er nok til at overtale Barca til at sælge franskmanden. Der har dog også været interesse fra andre klubber, såsom AC Milan og Napoli, og prisen kan derfor forhåbentlig ende med at blive højere i sidste ende.

lenglet21F

.:FORSIDE:.