fbpx

Bayern München meldes lune på Clément Lenglet

Peter Vyff - 07.12.23

// Clement Lenglet

Bayern München har været hårdt ramt af skader i forsvaret, og derfor arbejdes der på at finde en forstærkning til januar. Tyskerne er i den forbindelse blevet meldt interesseret i Clément Lenglet, der ikke spiller meget hos Aston Villa.

Barca sendte i sommer Clément Lenglet til Aston Villa på en lejekontrakt, i håb om at få solgt franskmanden permanent. Det er dog langt fra gået som ledelsen havde håbet, eftersom forsvarsspilleren endnu ikke har fået spilletid i denne sæsons Premier League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 28-årige Lenglet har kun spillet kampe i Conference League, og de seneste forlyderne har også gået på, at Aston Villa ikke har tænkt sig at købe ham til sommer. Barca skulle derfor overveje at tilbagekalde franskmanden for istedet at udlåne ham andetsteds, men nu skulle en anden mulighed i mellemtiden være dukket op.

Det skriver den tyske avis Bild, der kan fortælle at Bayern München arbejder på at hente den franske forsvarsspiller til januar. Det skyldes tyskernes mange skader i midterforsvaret, hvor Thomas Tuchel på nuværende tidspunkt kun har Dayot Upamecano og Kim Min-Jae til rådighed.

De tyske mestre har derfor blandt andet fokus på Lenglet, hvis markedspris på 10 mio. euro, er ganske attraktiv for tyskerne. Det virker samtidig også som et godt skifte for franskmanden, og en god løsning for Barca, der i flere år har forsøgt at sælge centerbacken, og komme af med hans store lønpakke.

Aston Villa har dog eftersigende ikke tænkt sig at slippe forsvarsspilleren før tid, og alt tyder derfor på at meget kommer til at afhænge af Lenglet selv..:FORSIDE:.