fbpx
Annonce

Avis: Aston Villa vil ikke slippe Lenglet før tid

Peter Vyff - 15.11.23

// Clement Lenglet

Det er ikke blevet til meget spilletid for Lenglet, siden låneskiftet til Aston Villa i sommer. Barca overvejer derfor angiveligt at hente franskmanden tilbage før tid, men det er eftersigende ikke noget englænderne er interesseret i.

Selvom ledelsen hele sommeren forsøgte at sælge Clément Lenglet, endte han istedet med at blive lejet ud til Aston Villa, der stod klar til at betale 75% af hans løn. Det så i første omgang ud til at være en god økonomisk aftale for Barca, men som situationen har udviklet sig, har den skabt en del bekymring.

Den 28-årige Lenglet har nemlig ikke fået den mængde spilletid som forventet, og han har endnu til gode at få spilletid i Premier League. Det er istedet kun blevet til kampe i Conference League, hvor det dog er blevet til fuld tid i alle holdets fire kampe hidtil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den manglende spilletid har fået flere medier til at spekulere i, hvorvidt Barca kunne finde på at tilbagekalde ham før lejeaftalen slutter til sommer. Catalanerne ønsker ham nemlig solgt til næste sæson, og hvis det skal lykkes, er det nødvendigt at forsvarsspilleren får spilletid, og dermed lov til at vise sig frem på banen.

Aston Villa har dog ifølge avisen Sport ikke tænkt sig at slippe franskmanden før tid, da Unai Emery fortsat har stor tiltro til hans evner. Cheftræneren er angiveligt ganske tilfreds med Lenglets præstationer i Conference League og ønsker at have en solid backup, hvis holdets skulle blive ramt af skader.

Det er både gode og dårlige nyheder for Barca, som på den positive side kan håbe på, at franskmanden nærmer sig spilletid i Premier League. Catalanerne må dog også frygte det faktum, at Aston Villa sandsynligvis ikke har i sinde at sikre sig Lenglet på en permanent aftale til sommer.

Det skyldes, at forsvarsspilleren blev hentet ind som erstatning for den skadede anfører, Tyrone Mings, der først er tilbage til næste sæson. Og eftersom Lenglet ikke har markeret sig som starter under Unai Emery, ser det ikke ud til, at der er plads til ham, når englænderen er tilbage på holdet.

 

.:FORSIDE:.