fbpx

Romano: Milan har spurgt Barca om Clément Lenglet

Anders Lang Jensen - 16.12.23

// Clement Lenglet

Det kan blive et tema at stoppe Clément Lenglets lejeophold i Aston Villa i utide, for der er interesse udefra til det kommende vintertransfervindue. AC Milan jagter en ny stopper og det kan sende Lenglet til italiensk fodbold.

Clément Lenglet er i denne sæson udlejet til engelske Aston Villa, og spilletiden har været besynderlig. Franskmanden har spillet alle kampe i Conference League, mens det slet ikke er blevet til et eneste minuts spilletid i Premier League.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har AC Milan henvendt sig til Barca om status vedrørende Clément Lenglet. Birollen i Aston Villa kan åbne for at afbryde lejeaftalen, og det vil give muligheden for at sende franskmanden til Milano.

I så fald er Barca dog nødt til at indlede en dialog med Aston Villa, der har Clément Lenglet frem til sommer. Englænderne skal altså acceptere selv af stoppe lejeaftalen, men sker det, vil Barca altså meget vel ikke have svært ved at sende Lenglet videre hurtigt igen som ønsket.

Et skifte væk fra Aston Villa vil give større mulighed for fast spilletid til Clément Lenglet. Det vil gavne chancerne for potentielt at få solgt forsvarsspilleren permanent efter sæsonen, som er Barcas overordnede mål med overhovedet at udleje franskmanden i den her sæson.

lenglet15

 

.:FORSIDE:.