fbpx
Annonce

Medie: Memphis overvejer at returnere til Lyon

FCBARCELONA.DK - 18.02.22

// Memphis Depay

ps5 art


Memphis Depay forventes snart meldt klar efter et par måneder udenfor med en skade, men tilsyneladende føler hollænderen sig ikke sikker på sin fremtid. Han overvejer angiveligt at tage tilbage til Lyon allerede til sommer.

Det var Ronald Koeman der ønskede at hente Memphis i sommer, hvor angriberen kunne komme til klubben på fri transfer fra Lyon. Skiftet blev en realitet og Memphis fik en god start i klubben, men hurtigt dalede formen og skaderne indfandt sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor har Memphis slet ikke fået den start som både klubben og han selv havde håbet på. Dertil kommer, at det nu er Xavi der er træner og han har hentet Ferran Torres, Adama og Aubameyang til Barca mens Memphis har været skadet.

Det har angiveligt skabt tvivl hos Memphis om hans fremtid i Barca. Han ser at konkurrencen om spilletid er øget markant, ligesom han er usikker på hvilke planer Xavi har med ham. Det skriver det franske medie Le Quotidien ifølge avisen Sport.

Derfor skulle Memphis lige nu overveje om han ikke burde tage tilbage til Lyon, hvor han var klubbens klart største profil. Han var både anfører og topscorer og sådan en hovedrolle bliver det svært at få i Barca.

Derfor kan det ikke udelukkes at Memphis forlader Barca allerede til sommer, efter blot en enkelt sæson i Barca, hvor der har været flere skuffelser end glæder.

.:FORSIDE:.