fbpx
Annonce

Medie: Laporta arbejder på at hente Haaland til Barca

FCBARCELONA.DK - 19.02.21

// Håland


Inden længe er der præsidentvalg i FC Barcelona og her betegnes Joan Laporta stadigvæk som den helt store favorit. Nu får catalaneren mere vind i sejlene, da han angiveligt arbejder tæt sammen med Dortmund om at sende Erling Haaland til Barca.

Det er det spanske TV-program Deportes Cuatro, som torsdag kunne afsløre, at Joan Laporta arbejder hårdt på at hente den norske komet, Erling Braut Haaland, til Barca. Og der skulle ikke blot være tale om løse rygter.

Ifølge Deportes Cuatro skulle Joan Laporta arbejde tæt sammen med sportsdirektøren i Dortmund, Michael Zorc, om at sende Haaland til Barca. Derudover skulle Laporta også være i løbende dialog med nordmandens agent, Mino Raiola.

Tilbage i december meddelte den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano, at Barca havde indledt jagten på Erling Haaland, men at der dog var stor konkurrence fra klubber som Juventus, Manchester United, Paris Saint-Germain og Manchester City.

Også den nu forhenværende præsidentkandidat Emili Rousaud har tidligere meddelt, at man havde en forhåndsaftale klar med Haaland, som ville blive effektueret i tilfælde af, at Rousaud ville blive valgt som præsident. Dette bliver dog ikke aktuelt, da han ikke samlede nok stemmer til at kunne stille op til valget.

Om der er hold i rygterne er svært at vide, men taget Barcas økonomiske situation i betragtning, så er det svært at forestille sig, at catalanerne kan stille noget op overfor de pengestærke klubber i Europa. Ifølge catalunya Radio har Haaland en frikøbsklausul på 75 mio. euro til sommer.

Se Haalands to scoringer mod Sevilla forleden øverst i artiklen.


.:FORSIDE:.