Medie: Jordi Alba tvivlsom kampen mod Bayern

FCBARCELONA.DK - 14.09.21

// Jordi Alba

Barca-spillerne gennemførte i morges en let omgang træning inden aftenens kamp i Champions League mod Bayern München. Det skete for lukkede døre på Ciutat Esportiva, men meldingerne går på, at Jordi Alba ikke kunne træne med.

Det er programmet Jugones på den spanske tv-kanal La Sexta, som meddeler, at Jordi Alba ikke ikke kunne deltage ved træningen tirsdag morgen. Her trænede spillerne med lav intensitet for at varme op til aftenens kamp.Meldingerne går ydermere på, at Jordi Alba skulle have forladt Ciutat Esportiva en time før træningen sluttede, hvilket kan indikere, at catalaneren ikke er med i aften mod det tyske mandskab.

Jordi Alba er som bekendt udtaget til aftenens opgør, så det kan ikke udelukkes, at man har valgt at spare venstrebacken fra morgenens træning. Alba må dog uanset hvad betegnes som tvivlsom til kampen.

Det vil være en særdeles dårlig nyhed for Ronald Koeman og Barca, hvis man må undvære Jordi Alba på venstre back. Her vil den eneste naturlige erstatning være den unge Álex Balde fra Barca B, mens også Sergi Roberto eller Mingueza kan blive tvunget til at vikariere på pladsen.

.:FORSIDE:.