Medie: En fortvivlet Messi undskyldte til holdet

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 19.01.21

// Lionel Messi

Den spanske Supercup endte bestemt ikke som hverken Barca eller Lionel Messi havde ønsket. Ikke nok med det skuffende 3-2 nederlag blev Messi udvist i overtiden, hvilket kaptajnen undskyldte efter kampen.

Barca var foran mod Athletic Bilbaohelt frem til det 89. minut i søndagens spanske Supercopa-finale. Asier Villalibres sene 2-2 udligning fik dog vendt op og ned på kampen, og Iñaki Williams endte som bekendt med at give catalanerne nådestødet, da han scorede til 3-2 i overtiden.

Ikke nok med det skuffende resultat, der nok en gang sår stor tvivl omkring Barcas forfatning, blev Messi udvist for første gang i sin Barca-karriere, langt inde i den forlængede spilletid. Ifølge mediet Deportes Cuatro var det derfor også helt naturligt en fortvivlet og ikke mindst modløs Messi, der tog imod holdet efter kampen.

Argentineren var selvsagt skuffet over resultatet, men ikke mindst over sin egen misgerning i det 120. minut, der altså kostede ham karrierens første røde kort hos Barca. Kaptajnen skulle derfor angiveligt have undskyldt overfor alle sine holdkammerater.

Det er nu officielt meldt ud, at hændelsen kommer til at koste argentineren to karantænedage. Bedst som Messi og Barcelona langt om længde så ud til at have genfundet melodien, er der altså på ny opstået ridser i lakken.