Medie: Argentinske klubber vil have Suárez

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.11.19

© Getty Images

Suárez bliver 33 år i starten af næste år og angriberens tid i Barca lakker stille og roligt mod enden. Hvis uruguayaneren fortsætte karrieren efter sin tid i det catalanske, så kommer han dog ikke til at mange tilbud.

Luis Suárez sættes jævnligt i forbindelse med David Beckhams nye klub Inter Miami, men det er kun ikke amerikanerne, der har et øje for stjerneangriberen. Ifølge det argentinske medie TNT er der to klubber fra Argentina, som også vil have fingrene i Barcas fjerdemest scorende spiller.

Først er der tale om storklubben Boca Juniors, der blandt andre har Carles Tevéz og Daniele de Rossi i truppen. Ifølge journalisten Martín Castilla fra TNT kan Suárez havne hos Los Xeneizes, men det afhænger af, hvem der vinder det kommende præsidentvalg i Boca.

En anden argentinsk klub ved navn San Lorenzo har også våde drømme om at hente Suárez tilbage til Sydamerika. Klubbens vicepræsident udtalte for nylig, at han gerne ser uruguayaneren komme til San Lorenzo. Suárez selv har allerede en relation til klubben, da han fik en trøje derfra med navn og nummer ligesom han er blevet gjort til medlem af klubben.

Muligheden for at vende tilbage til barndomsklubben Nacional i hjemlandet er også en mulighed for Suárez, som han spillede for inden skiftet til Groningen og det store Europa. En ting er dog sikkert - Suárez får ikke svært ved at finde sig en klub efter Barca.

.:FORSIDE:.