fbpx
Annonce

Medie: Adama Traoré skifter til Barca!

FCBARCELONA.DK - 27.01.22

// Adama Traore

ps5 art


Den catalanske transferjournalist Gerard Romero meddeler torsdag formiddag, at 26-årige Adama Traoré skifter til Barca. Det sker angiveligt på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Gerard Romero har vist sig at være særdeles troværdig på det seneste, hvor han har afsløret flere store historier. Torsdag formiddag meddeler han i sit program Jijantes, at La Masia-produktet Adama Traoré forlader Wolverhampton og vender tilbage til barndomsklubben.

Der skulle være tale om en lejeaftale for resten af sæsonen og indtil videre har Gerard Romero ikke yderligere oplysninger om aftalen. Det er dog meget sandsynligt, at Barca sikrer sig en købsoption på Adama, som man kan vælge at udnytte til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport skulle der være tale om en aftale, hvor Adama Traoré i resten af denne sæson går voldsomt ned i løn for at kunne blive indskrevet. Herefter skulle der ligge en 4-årig aftale klar til sommer, når Barcas lønbudget er højere. Avisen er dog ikke enig med Gerard Romero, da de skriver, at Adama kun hentes hvis Dembélé forlader Barca.

Ifølge Gerard Romero påvirker aftalen med Adama Traoré ikke hvad der måtte ske med Ousmane Dembélé. Catalanerne skulle have besluttet at hente Adama uanset om Dembélé ender med at forlænge eller blive solgt.

Adama Traoré har fået sin fodboldopdragelse på La Masia og har spillet på Barcas ungdomshold. Her blev han til slut en del af Barca B, og nåede endda at spille for førsteholdet også. Syv officielle kampe for Barcas førstehold blev det til, inden han i 2015 blev solgt til Aston Villa.

.:FORSIDE:.