fbpx

Man. United kommer til Camp Nou uden Ronaldo

FCBARCELONA.DK - 23.11.22

// cristiano ronaldo // Manchester United

Det var noget af en bombe der sprang i går aftes, da Manchester United meldte officielt ud, at man ophæver samarbejdet med Cristiano Ronaldo. Dermed er portugiseren ikke med, når United gæster Camp Nou til februar.

Barca og Manchester United mødes i to playoff-kampe i Europa League til februar og dermed var der varmet op til et gensyn med Cristiano Ronaldo, der mange gange før har besøgt den catalanske hovedstad med Real Madrid og Juventus.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor var der lagt i kakkelovnen til den portugisiske offensiv-spiller, for han er absolut ikke elsket på Camp Nou. Han kunne forudse en massiv pibekoncert fra et godt fyldt Camp Nou, hvis han altså var kommet på banen.

Kendsgerningen er nemlig, at Ronaldo har været en skygge af sig selv i denne sæson, hvor han samtdig er kommet på kant med Uniteds nye træner Ten Hag. Det var sandsynligvis nogle meget kontroversielle udtalelser forleden fra portugiseren, der nu har ført til det overraskende brud.

Dermed kommer Manchester United til Camp Nou i midten af februar ud Ronaldo, noget man ikke er kede af i Barcelona, nok nærmere tværtimod, selvom der næppe er tale om den store svækkelse af englændernes mandskab.

.:FORSIDE:.