Lokal presse hylder Braithwaite efter flot debut

FCBARCELONA.DK - 23.02.20

© Getty Images

Mens de danske medier nærmest går i selvsving over Martin Braithswaites debut i går mod Eibar, er det nok mere interessant hvad de ofte kritiske medier i Catalonien og Spanien skriver om danskeren. Læs med her.

Helt som ventet tager samtlige danske medier de helt store superlativer i brug, når Martin Braithwaites indsats i går mod Eibar skal beskrives. Det er tydeligt, at der er stor national glæde og stolthed over, at en dansk angriber kan gøre et så markant indhop for mægtige FC Barcelona, som det var tilfældet i går mod Eibar.

I Catalonien er man mere nautrale og derfor er det interessant at læse, hvordan de ser danskerens indsats. Vi gennemgår her nogle af de største lokale mediers beskrivelse af Braithwaites debut:

Diario Sport:
Barcelonas nye indkøb fik en imponerende debut i lørdagens 5-0 sejr over Eibar. Messi blev kampens stjerne med sine fire mål, men det var også en god eftermiddag for Braithwaite. Han fik en varm velkomst da han løb ind på Camp Nou, hvor han virkede nervøs de første minutter, hvilket er normalt, efter kun én træning med sine nye holdkammerater.

El Mundo Deportivo:
Braithwaite debuterede med andel i to mål. Han blev modtaget med klapsalver og opmuntrende tilråb. Efter en første aktion der fejlede, viste han sin hurtighed i det korte spil. Han var indirekte med i Messis 4-0 mål og 5-0 målet fra Arthur. Han fik hurtigt overbevist Camp Nou med sin generøsitet og intensitet. Det var en debut der var mere end godkendt.

Marca:
Han blev klappet ind på Camp Nou og debuterede efter være blevet præsenteret torsdag. Han bad om bolden og lavede gode bevægelser bagom forsvaret. Han lavede et flot opspil til Messis fjerde mål og var tæt på at score det femte efter en god aktion. Han var meget aktiv og resutatet var, at han var med i de to sidste mål. Danskeren kom godt fra start.

El Periódico:
Braithwaite trænede med Leganés i onsdags og debuterede for Barca lørdag i samme uge. Et markant skifte, der er svært at håndtere. Han fik 20 minutter og her scorede holdet to mål og han var med i dem begge. Det havde været en perfekt debut med et lille mål, men det vigtigste var, at komme godt fra start.

.:FORSIDE:.