fbpx

Lewandowskis karantænedom indbringes for domstol

FCBARCELONA.DK - 05.12.22

// Robert Lewandowski

topbar222

Barca fik tidligere i dag afvist sin appel omkring Lewandowskis karantæne på tre kampe, men det får ikke klubben til at give op. Nu vil sagen blive indbragt for en sportsdomstol i håbet om en lavere straf.

Barca accepterer ikke uden videre den afgørelse som ligaens appelkomité kom med i dag, da klubbens appel af dommen på tre kampes katantæne til den polske angriber blev afvist.

Robert Lewandowski fik som bekendt rødt kort mod Osasuna, noget der udløser én spilledags karantæne, men dommeren mente at polakken efterfølgende opførte sig respektløst og det udløste to kampes karantæne mere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca føler at dommen er fuldstændig urimelig, så nu bringes den for den spanske sportsdomstol TAD. Mens TAD behandler sagen har Barca anmodet om, at karantænen bliver midlertidig udsat til der foreligger en afgørelse.

Dermed er det ikke umuligt, at Lewandowski kan være med mod Espanyol den 31. december, men det er kun hvis TAD  ikke har afsagt dom inden og at den nuværende dom midlertidigt udsættes.

Det er givet at Lewandowski som mininum får karantæne i en enkelt kamp for udvisningen, men spørgsmålet er om TAD ser anderledes på sagen end ligaens appelkomité. Taber Barca sagen ved TAD, er der ikke andre muligheder for at få ændret straffen..:FORSIDE:.