fbpx
Annonce

Lewandowski vil blive modtaget af tusindvis af fans

FCBARCELONA.DK - 03.08.22

På fredag bliver Robert Lewandowski officielt præsenteret på Camp Nou og her vil han blive modtaget af tusindvis af fans. De gratis billetter til præsentationen bliver revet væk og derfor venter der polakken en flot velkomst.

Det er fredag formiddag at Barca afholder den officielle præsentation for Robert Lewandowski. Det er gratis at komme ind på Camp Nou til begivenheden, men Barca ønsker at have kontrol med hvor mange der møder frem, så der skal afhentes billetter for at komme ind.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er billetterne blevet revet væk de seneste dage og der er ingen tvivl om, at tusindvis af Barca-fans vil møde frem for at byde den polske verdensstjerne velkommen. Der tales sågar om, at man måske når over de 25.000 tilskuere der i 2003 tog imod Ronaldinho.

Præsentationen sker som bekendt på Camp Nou, mens de øvrige nye spillere, Andreas Christensen, Franck Kessie, Raphinha og senest Jules Koundé, alle blev officielt præsenteret på klubbens træningsanlæg Ciutat Esportiva Joan Gamper.

At Lewandowski præsenteres på Camp Nou betyder ikke at klubben betragter ham som mere betydningsfulde end de andre. Baggrunden er at græstæppet og spillerområdet på Camp Nou har været under renovering, noget som man er færdig med nu.

Der vil blive streamet live fra fredagens præsentation, noget som man naturligvis kan følge her på fcbarcelona.dk.

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.