fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Vi skal forbedre os især i angrebet'

Simon Arun Vrábel - 08.11.23

// Robert Lewandowski // Shakhtar Donetsk

Robert Lewandowski er en af de spillere, som modtager den hårdeste kritik dagen efter det smertefulde nederlag til Shakhtar Donetsk. Den polske stjerneangriber var da heller ikke bleg for at erkende, at især angrebsspillet skal forbedres.

Barcas spidsangriber, Robert Lewandowski, blev købt til klubben som en sand stjerneangriber med mindst 40 mål i støvlerne hver sæson, men indtil videre er polakken langt fra fortidens storhed. Således var Lewandowski kun en skygge af sig selv i kampen mod Shakhtar Donetsk, og det var polakken da også helt bevidst om, da han efterfølgende mødte op i mixed zone.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvkritikken var ikke til at tage fejl af hos både Xavi og spillerne efter det næsten pinlige nederlag til Shakhtar Donetsk, som samtidig har åbnet Champions League gruppe H fuldstændigt op. Efter kampen lod Lewandowski sig interviewe af den polske anerkendte bruger, BuckarooBanzai, til mediet X, hvor angriberen blev noteret for at sige følgende:

'I dag spillede de (red. Shakhtar Donetsk) meget konsistent, scorede et mål i første halvleg og havde en stor chance i anden halvleg, imens vi både manglede den sidste aflevering, men også spillet op til den sidste aflevering manglede vi. Vi har noget at arbejde på, og vi håber, at vi har forbedret os til vores næste kamp, for vi skal forbedre os, især i angrebet', kom det selvkritisk til holdet rutinerede angriber.

Robert Lewandowski har været en skygge af sig selv i denne sæson, og således er det kun blevet til fem mål og tre assist i 10 ligakampe i denne sæson, imens det i Champions League kun er blevet til ét mål og én assist.

.:FORSIDE:.