fbpx
Annonce

Lewandowski fik en ren drømmedebut på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 08.08.22

// Gamper // Robert Lewandowski

Robert Lewandowski kunne ikke have drømt om en bedre debut foran tilhængerne hjemme på Spotify Camp Nou, end at han fik mod Pumas i går aftes. Polakken brillerede med en scoring to oplæg til Pedri.

Det var ikke lykkedes for Lewandowski at komme på tavlen i de kampe han spillede på træningsturen i USA, men man skal love for at han tog revanche i Gamper-opgøret i går aftes mod mexicanske Pumas.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der var kun spillet to minutter af opgøret, da Pedri fandt ham i feltet. Lewandowski tog et træk der bragte ham næsten ned på baglinjen, men trods den meget spidse vinkel, drejede han køligt bolden i nettet til 1-0. Det var hans første scoring siden skiftet til Barca.

Blot to minutter senere var rollerne byttet om, for her lagde polakken et god pasning der bragte Pedri helt fri og han gjorde det til 2-0. Lewandowski var meget med i Barcas spil og han fandt godt ind i kombinationerne.

Det så man endnu et eksempel på i det 18. minut. Eric Garciá sendte en pasning op af banen til Lewandowski, der smart med hælen spillede Pedri helt fri og så stod det 3-0. Kort efter var det rent uheld at Lewandowski ikke kom på tavlen igen, da Dembélé spillede ind til ham foran mål, men bolden prellede af på stolpen.

Lewandowski havde også en fod med i holdets femte scoring, da han kort efter pausen spillede en bold i dybden til Kessie, der lagde op til Aubameyangs 5-0 scoring.

Det blev således en stor aften for Lewnadowski og indsatsen lover godt for resten af sæsonen når det virkelig gælder.

.:FORSIDE:.