Lenglet får kritik efter 1-1 kampen mod Cádiz

FCBARCELONA.DK - 22.02.21


De catalanske sportmedier har brugt meget tid på søndagens skuffende resultat mod Cádiz. I centrum for kritikken står Clement Lenglet, der har begået en del fejl denne sæson og som begik straffesparket i går kort før tid.

Hvorfor satsede Lenglet i aktionen i feltet, hvor han kort før tid begik straffespark mod Sobrino? Det spørger de catalanske sportsmedier sig selv om. Resultatet blev at Cádiz udlignede og Barca mistede to point.

De catalanske medier er enige om, at Barca aldrig burde været kommet i en situation, hvor de kun førte med et enkelt mål kort før tid. Holdet havde alt spil og et hav af chancer, men det stod stadig kun 1-0, da Lenglet begik straffesparket i det 88. minut. Det er langt fra første gang at Barca ikke får lukket en kamp de dominerer klart.

Alligevel rettes fokus på Lenglet, der ikke har haft nogen god sæson. Han kostede også et mål i det første opgør mod Cádiz denne sæson og han begik også straffe mod Real Madrid tidligere på sæsonen. Også en udvisning mod Celta har Lenglet budt på.

Der er næppe tvivl om, at Koeman ærgrer sig over, at Lenglet løb en risiko i går mod Cádiz i aktionen med Sobrino. Her havde Barca-træneren nok håbet på lidt mere koldblodighed så tæt på slutfløjtet.

Spørgsmålet er om det får konsekvenser for Lenglet når Barca onsdag møder Elche. Alternativet er Samuel Umtiti, men også han har begået en del fejl på det seneste, så Koeman står ikke i nogen let situation når der skal vælges en makker til Piqué.

.:FORSIDE:.