Lautaros agent: 'Selvfølgelig vil han spille for Barca'

FCBARCELONA.DK - 10.06.21


Lautaro Martínez så ud til at være røget ud af søgelyset i Barcelona, efter længe at have været klubbens førsteprioritet. Nu er der måske en åbning der på ny bringer argentineren i spil som en mulig forstærkning.

Havde det ikke været for Barcas stramme økonomi, havde Lautaro Marínez spillet for Barca i dag. Hans klub Inter og Barca var reelt enige sidste sommer og angriberen var klar til skiftet, så han kunne komme til at spille sammen med sin landsmand Messi.

Økonomien spændte dog i sidste ende ben for aftalen og Lautaro blev i Inter. Siden har der været stille på rygtebørsen i Barcelona omkring den 23-årige angriber.

I går blev der pludselig pustet liv i rygterne igen, da spillerens nye agent, Alejandro Camaño, kom med noget der kunne ligne en klar invitation til Barca.

'Hvem vil ikke gerne spille for Barcelona? Det er en af verdens største klubber. Men vi tager det roligt, for vi skal først have afklaret Inters situation. Vi har ikke talt med Barca, men jeg har en god relation til Mateu Alemany (Barcas sportsdirektør) og Lautaro er ikke hvilken som helst spiller. Han er klar til enhver udfordring' kom det fra agenten.

Det er ellers ikke længe siden, at Lautaro sagde følgende: 'Jeg er meget glad for at være i Inter og jeg har ingen planer om at rejse. Der vil blive underskrevet en ny kontrakt. Jeg var tæt på et skifte til Barcelona for et år siden, hvor jeg talte personligt med Messi, men jeg besluttede at blive hvor jeg er' kom det fra ham i en snak med Sky Sports.

Der har været talt om en pris på 90 mio. euro for Lautaro, men det mener Camaño er for meget. '90 millioner er overdrevet. Alt har en pris, men jeg tror ikke Inter vil sælge. Vi må se hvad der sker omkring situationen i Inter alt i mens tilbudene løber ind' sagde han videre.

Dermed bringes Lautaro Martínez' fremtid igen i spil og spørgsmålet er om Barca fortsat er lun på argentineren. De har allerede forstærket holdet med Sergio Kun Agüero og Memphis Depay meldes også tæt på. Dermed kan det blive svært at finde plads til Lautaro.

.:FORSIDE:.