Laporta: 'Vi vil give Messi et kompetitivt hold'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 18.12.20


Med kun lidt over en måned til præsidentvalget i FC Barcelona, er Messis usikre fremtid det altoverskyggende emne. Joan Laporta har nu været ude at forsikre om, at han kan give kaptajnen det hold, han fordrer.

Det har længe ligget nærmest åbentlyst i kortene, at den kandidat, der kan sikre en forlængelse med Leo Messi, er selvskreven til at vinde det forestående præsidentvalg i FC Barcelona, der afholdes d. 24. januar. En af favoritkandidaterne, Joan Laporta, der med stor succes forvaltede klubben i perioden 2003-2010, har nu været ude med en række argumenter, der skal få Messi til at blive i klubben - såfremt Laporta altså løber med sejren.

'Vi vil gøre alt i vores magt for at sikre, at Leo fortsætter. Jeg er overbevist om, at han forventer at få et tilbud fra klubbens kommende præsident. Han ved, at hvis jeg tilbyder ham et konkurrencedygtigt hold, så holder jeg mit ord. Jeg har gjort mig fortjent til hans tillid. Han har personligt fortalt mig, at jeg altid har leveret' lød det selvsikkert fra Laporta.

'På nuværende tidspunkt er jeg dog ikke i en position, der gør mig i stand til at gøre det (skabe et konkurrencedygtigt hold, red.), eller give ham et tilbud' fortsatte den tidligere og måske kommende Barca-præsident.

Messi er fyldt 33 år og hans kontrakt udløber i juni, denne sommer. Argentineren kan således forhandle helt legitimt med hvilken som helst klub, fra og med januar. Dette må siges at være en langt fra optimal situation set med Barca-briller, og Laporta ser da også helst, at Messi tænker sig om en ekstra gang.

'Ligesom Pelé, har Messi chancen for at tilbringe hele sin karriere i samme klub. Og det ville være at foretrække. Vi bliver nødt til at fremlægge et attraktivt tilbud i alle aspekter. Jeg er sikker på, at andre klubber kan tilbyde ham mere rent økonomisk' lød det som afsluttende kommentar fra Joan Laporta.

.:FORSIDE:.