Lang bustur venter spillerne til kampen mod Huesca

FCBARCELONA.DK - 01.01.21

© Getty Images
// Huesca

Når Barca søndag skal møde Huesca på udebane, tager de noget utraditionelt bussen fremfor at flyve de små 300 km. Samtidig bliver spillerne fordelt i to busser, for at overholde retningslinjerne omkring corona.

Barcas spillere flyver altid til udekampene, også selvom afstanden er omkring 300 km, som det f.eks. er med Villareal eller Valancia, men til kampen mod Huesca, bliver de cirka 270 km. tilbagelagt i bus.

Årsagen er at Huesca ikke råder over en lufthavn, hvor spillerne kan lande. Nærmest lufthavn ligger i Zaragoza og det vil forlænge rejsetiden, så en bustur giver mere mening, både tidsmæssigt, men også fordi turen bliver mere rolig uden skift undervejs.

Spillernes mødes søndag morgen på klubbens træningsanlæg Ciutat Esportiva Joan Gamper, hvor de bliver fordelt i to forskelige busser, så ingen kommer til at sidde for tæt. Der er afgang omkring kl. 10 og cirka tre timer senere forventes de at ankomme til Huesca.

Her bliver de indlogeret på et hotel indtil de skal i aktion om aften kl. 21.00. Turen hjem sker også i de to busser og det bliver derfor langt ud på natten inden de vender tilbage til Barcelona, nok omkring ved tretiden.

.:FORSIDE:.