Lamine Yamal blev hyldet på Bernabeu efter flot kamp

FCBARCELONA.DK - 28.03.24

// Lamine Yamal

Det er ikke mange Barca-spillere der oplever at blive klappet af banen på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabeu, men det skete tirsdag aften for Lamine Yamal i Spaniens 3-3 kamp mod Brasilien.

Lamine Yamal fortsætter sin flotte udvikling, ikke bare på Barcas mandskab, hvor han lige nu er en af holdets mest formstærke spillere, men også for Spanien, hvor han tirsdag aften var med i startopstillingen til venskabskampen mod Brasilien, hvor han bar nr. 19 på ryggen.

Det varede ikke længe før at Yamal viste sig flot frem, for i det 12. minut tørrede han et par brasilianske modstandere med sine snævre driblinger i feltet, hvorefter han blev hægtet. Straffe til Spanien og det udnyttede Rodri til at bringe sit hold foran.

Yamal fortsatte med sit udfordrende spil og det kunne tilskuerne på Bernabeu tydeligvis godt lide, for klapsalverne lød flere gange, når Barca-spilleren havde budt på noget godt. Det gjorde han i det 36. minut, da han blev noteret for oplægget til Dani Olmos 2-0 scoring.

Yamal fortsatte de gode takter efter pausen, hvor han drev gæk med de braslianske modstandere. I det 84. minut havde han en andel i Spaniens tredje mål, da han spillede Carvaljal fri feltet, der derefter blev nedlagt. Endnu et straffe til Spanien som Rodri sikkert tog sig af til en 3-2 føring.

Da kampen var gået ind i overtiden, valgte landstræner De la Fuente at tage Yamal ud og her rejste det meste af Bernabeu sig og sendte Barca-spilleren fra banen med en enorm hyldest, noget som den blot 17-årige catalaner næppe glemme lige med det samme.