fbpx
Annonce

Kun en uge til at få aftalen på plads med Messi

FCBARCELONA.DK - 27.07.21

// Lionel Messi


Om blot en uge forventes Messi at vende næsen hjemad efter en velfortjent sommerferie, men han står fortsat uden klub. Derfor begynder det for alvor at haste, hvis der ikke skal opstå en situation der er svær at overskue.

Det er angiveligt den 2. august at Barca har bedt sine sidste sydamerikanske spillere om at møde frem til coronatest inden de starter træningen. Tanken er, at de begynder at træne med når holdet vender tilbage fra træningslejren i Tyskland og kampene mod Stuttgart og Salzburg.

Umiddelbart drejer det sig kun om Agüero og Emerson, for Messis kontrakt udløb den 30. juni. Han står derfor uden klub og dermed også uden et sted at træne. Derfor handler det om at få en forlængelse på plads med Messi, inden at han vender tilbage.

Det er dog ikke kun Barca der afgør det, for selvom parterne ser ud til at være enige, skal La Liga godkende kontrakten for at sikre sig, at klubben overholder de økonomiske fairplay-regler. Det gør Barca angiveligt ikke før de kommer af med minimum to af de løntunge spillere.

Det handler om spillere som Pjanic, Umtiti, Coutinho og måske Griezmann, samt Neto og Braithwaite. Trods ugers jagen på løsninger, er der intet sket omkring disse spillere. Derfor er det reelt at frygte, at det heller ikke lykkes inden Messi vender hjem.

Dermed kan der opstå den groteste situation, at Messi skal vælge om han vil træne med uden en kontrakt eller om han må vente til en aftale er godkendt af La Liga. Dermed begynder det at tegne noget overskueligt, for hvor længe ønsker Messi at vente i uvished og har han reelt nogle alternativer?

Det ligner således en svær kamp mod tiden for præsident Joan Laporta og hans ledelse.

.:FORSIDE:.