fbpx
Annonce

Koundé: 'Jeg vil takke Barca for denne mulighed'

Anders Lang Jensen - 29.07.22

// Jules Koundé

Torsdag aften kunne Barca bekræfte tilgangen af Jules Koundé fra Sevilla. Den franske forsvarsprofil har sat sine første ord på skiftet til Camp Nou, og Koundé er stolt over muligheden for at trække Barca-trøjen over hovedet.

Det har været blandt de største ønsker fra cheftræner Xavi at forstærke holdet med Jules Koundé denne sommer, og franskmanden lægger heller ikke skjul på, at samtalerne med Xavi har spillet en stor rolle i skiftet til det catalanske.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg føler mig stolt, og jeg vil takke Barca for at give mig denne mulighed. Jeg kan ikke vente med at starte op sammen med resten af holdet. Sevilla er en storklub selvfølgelig, men Barca er et skridt op i min karriere både personligt og sportsligt’, siger Jules Koundé til Barcas hjemmeside.

’Xavi har en stor andel i mit skifte til Barca. Jeg har snakket med ham flere gange, og hans ord har begejstret mig meget. Xavi og jeg ser fodbold på samme måde’, fortsætter han.

’Til dem der ikke kender mig, kan jeg sige, at jeg er en dynamisk spiller med meget energi. Jeg kan spille op bolden nedefra, og jeg er aggressiv og vil give alt på banen’, slutter Jules Koundé.

.:FORSIDE:.