fbpx

Barca og Fort nærmer sig forlængelse til 2029

Peter Vyff - 21.05.24

 


Barca har set mange af sine ungdomsspillere få deres gennembrud i denne sæson, deriblandt Héctor Fort. Stortalentet har derfor helt fortjent fået tilbudt en femårig kontraktforlængelse, der snart forventes underskrevet.

Sæsonen har langt fra været som forventet hos Barca, men der har alligevel været et par lyspunkter, der har givet lovning om en god fremtid. Catalanerne har set, hvordan La Masia endnu engang har produceret spillere til førsteholdet, hvilket har været en lettelse for ledelsen, da man ikke har haft råd til dyre forstærkninger.

De to mest åbenlyse ungdomsspillere har uden tvivl været Lamine Yamal og Pau Cubarsí, ligesom Fermín López også har gjort det rigtig godt. Det samme kan også siges om Héctor Fort, der på trods af sine 17 år, allerede har givet prøver på sin kvalitet på både højre- og venstre back.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet har allerede vist, at han har, hvad der skal til for at blive en succes på førsteholdet, og i hans ni kampe for førsteholdet har han budt ind med imponerende tre assist, senest mod Almería for en uge siden. Ledelsen er derfor godt tilfredse med Forts udvikling, og man har derfor tilbudt ham en femårig forlængelse. Det fortæller avisen Sport.

Aftalen, som dermed løber frem til 2029, indeholder både en stor lønforhøjelse og en forhøjet frikøbsklausul. Kontrakten forventes at blive underskrevet snarest, og den træder i kraft fra august, hvor forsvarspilleren fylder 18 år, og dermed kan underskrive en forlængelse længere end tre år.

Som situationen ser ud nu, kan der meget vel blive brug for Fort til næste sæson, da der fortsat er stor tvivl om fremtiden for Jules Koundé og João Cancelo. Mange spekulerer også i, at stortalentet skal agere backup for Alejandro Balde på venstre back, men Álex Valle, der er udlejet til Levante, er også fortsat en mulighed.

fort9F

// Hector Fort
.:FORSIDE:.