fbpx

Laportas tavshed sætter Xavi i en svær situation

FCBARCELONA.DK - 21.05.24

// Xavi // Joan Laporta

Rygterne svirrer om at præsident Laporta fyrer Xavi efter denne sæson, men Xavi selv har tilsyneladende intet hørt. Han er nødsaget til at holde masken udadtil og afvente at præsidenten afklarer situationen efter sæsonen.

Xavi forsøgte at finde en grimasse der kunne passe, da han efter kampen mod Rayo Vallecano gentagne gange blev spurgt til Laportas påståede utilfredshed og beslutningen om at skifte træner til sommer. Xavi var tydeligvis godt træt af situationen, men han bevarede roen og svarede afværgende, at alt er som det plejer og at han har ledelsens opbakning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt er dog tydeligvis ikke som det plejer, for Joan Laporta har ikke ønsket at afkræfte de mange rygter, hvilket han ellers nemt kunne have gjort, hvis det var det pure opspind.

I stedet efterlader Laporta med sin tavshed Xavi en rigtig svær situation, hvor Barca-træneren ikke aner om han skal lede holdet i næste sæson. Det skaber også en akavet situation omkring spillerne, der også må føle sig usikre på fremtiden.

Xavi har tilsyneladende ingen forklaring fået fra Laporta, heller ikke da de kort talte sammen efter kampen mod Rayo. Der er forlydender om, at det først bliver efter kampen mod Sevilla på søndag, at Barca-præsidenten vil mødes med Xavi og beslutte, hvad der skal ske.

xavi154F

.:FORSIDE:.