fbpx

Sergi Roberto har spillet med brækket ribben

Peter Vyff - 21.05.24

 


Hele sæsonen igennem har der været spekulation omkring fremtiden for Sergi Roberto. Han ser dog nu ud til at forlænge og hans dedikation er slet ikke til at tage fejl af, da han senest har spillet med et brækket ribben.

Sergi Roberto har kontraktudløb med Barca den 30. juni, og meget tyder på, at han snart underskriver en kontraktforlængelse. Anføreren har da også hele tiden fastholdt sit ønske om at fortsætte i sin barndomsklub, selvom han dog har sat sig op efter en toårig forlængelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er angiveligt noget som ledelsen har tænkt sig at eftergive med en aftale på 1+1 sæson, hvor han skal opfylde en række krav for at udløse et ekstra år på kontrakten. Klubbens åbenhed overfor en forlængelse skyldes især Sergi Robertos positive indflydelse i omklædningsrummet, samt hans overordnede lederskab og engagement.

Veteranen har samtidig også vist sig betydningsfuld på banen i løbet af efteråret, og hans dedikation til holdet har aldrig været til at tage fejl af. Catalaneren skulle endda have spillet de sidste fire kampe med et brækket ribben, som han pådrog sig i kampen mod Girona.

Det skriver avisen Sport, og det var netop senere i kampen mod Girona, at kaptajnen lavede en graverende fejl, som han efterfølgende var ude og undskylde for. Det brækkede ribben afholdt dog ikke Sergi Roberto fra at spille 20 minutter mod Real Sociedad i den efterfølgende kamp, mens han startede inde mod både Almeria og Rayo Vallecano.

sergiroberto46F

 

// Sergi Roberto
.:FORSIDE:.