fbpx
Annonce

Sergi Roberto afviser skifte til Saudi-Arabien

Peter Vyff - 29.02.24

// Sergi Roberto

Det er efterhånden tydeligt, at Sergi Roberto må finde sig en ny arbejdsgiver til sommer. Catalaneren har adskillige muligheder, deriblandt flere hold i Saudi-Arabien, som han dog skulle have afvist af personlige og politiske årsager.

Sergi Roberto ser ud til at forlade Barca, når hans kontrakt udløber til sommer. Kaptajnen får tilsyneladende ikke tilbudt en forlængelse, og selvom han har et brændende ønske om at fortsætte hos barndomsklubben, ser han ud til at skulle fortsætte karrieren andetsteds.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren er ofte blevet meldt på vej til den amerikanske MLS, hvor Inter Miami skulle stå klar til at tage imod ham. Sergi Roberto skulle dog også være et varmt emne hos flere hold i Saudi-Arabien, hvor blandt andet Al-Qadsiah skulle have budt på midtbanespilleren.

Saudiaraberne ledes af den tidligere fodboldspiller Michel, der ser ud til at styre holdet til oprykning i anden division. Al-Qadsiah ønsker derfor at forstærke truppen med Sergi Roberto til den næste sæson, men det skulle han dog langt fra være interesseret i.

Den tidligere landsholdsspiller skulle have afvist tilbuddet af både personlige og politiske årsager, da hans kone Coral Simanovich er steddatter til den israelske sangerinde Pnina Rosenblum. Og eftersom Saudi-Arabien har taget Palæstinas parti i den igangværende konflikt, er det ikke et imødekommende sted at tage til for Sergi Robertos familie.

Den alsidige midtbanespiller sigter angiveligt istedet mod MLS, eller Premier League, hvor Manchester City og Arsenal meldes som interesserede.

sergiroberto32F

.:FORSIDE:.