Konkurrence: Vind en fodboldrejse til Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 24.02.20

© Getty Images

Barca har hentet danske Martin Braithwaite og det fejrer vi her på fcbarcelona.dk sammen med LA Travel. Vi udlodder i en konkurrence en komplet fodboldrejse for to personer til kampen i maj mellem Barca og Espanyol, hvor Braithwaite med stor sandsynlighed skal i aktion sammen med Messi og resten af holdkammeraterne.

Præmien er en komplet fodboldrejse til Barcelona med Danmarks bedste arrangør af fodboldrejser, LA Travel. Rejsen er for to personer til lokalderbyet på Camp Nou mellem Barca og Espanyol den 10. maj. Her får to heldige Barca-fans fly tur/retur til Barcelona, tre overnatninger på 3-stjernet hotel med morgenmad og billetter til kampen. Præmien har en samlet værdi på 7.490 kr.

Konkurrencen foregår på vores Facebook-side og her skal man blot skrive en kommentar i konkurrenceopslaget med det trøjenummer, som Martin Braithwaite har fået i Barca. Svarer man rigtigt deltager man i lodtrækningen om fodboldrejsen. Vi trækker den heldige vinder få timer inden El Clásico på søndag den 1. marts.

Deltag i konkurrencen på vores Facebook-side her.

.:FORSIDE:.