fbpx

Koeman: 'Vi må acceptere den økonomiske situation'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.10.20

© FC Barcelona
// Miralem Pjanic // Ronald Araujo // Ronald Koeman // Ansu Fati // Trincao // Dest // Pedri

Barcas nye træner Ronald Koeman er glad for den trup han har til rådighed, selvom der ikke kom nogle nye spillere på transfervinduets sidste dag. Det fortæller han i et interview, hvor han også kommenterer de nye spillere.

Koeman havde håbet at hente en cental forsvarsspiller og en angriber, men økonomiske begrænsninger gjorde det umuligt at hente Manchester Citys Eric Garía og Lyons Memphis Depay. Koeman er dog glad for truppen som den er nu.

'Jeg er glad for den trup vi har. Vi forsøgte at forstærke truppen med nogle spillere, men det lykkedes ikke på grund af klubbens økonomiske situation. Det må vi bare acceptere og så arbejde videre med vores hårde arbejde' sagde Koeman til klubbens officielle medier.

Koeman talte også om de unge spillere, som er kommet op på førsteholdet, og de nye spillere, der er kommet til klubben i denne sæson.

Ansu Fati:
'Hans præstationer er på det højeste niveau. Vi taler om en spiller, som kun er 17 år gammel. At spille tre kampe om ugen på det højeste niveau i den alder er meget imponerende. Han er også en dreng, som gerne vil lære. Han træner for at lære og blive bedre. Vi er her for at hjælpe ham'.

Pedri:
'Pedri har arbejdet hårdt siden den første dag han kom til klubben og han præsterer godt. Pedri er kun 17 år og jeg elsker den måde han arbejder, træner og spiller på'.

Trincao:
'Trincao har også arbejdet hårdt og han tilpasser sig til vores idéer hurtigt. Han er en ung spiller med en stor fremtid foran sig'.

Pjanic:
'Pjanic kom her til klubben lidt senere end de andre, men han arbejder hen mod at komme tilbage i fuld form. Han har meget kvalitet'.

Dest:
'I de tyve minutter han fik mod Sevilla var han meget sikker i sit spil på banen'.

Araujo:
'Araujo har en stor fremtid foran sig. Han er fyssisk stærk og er meget hurtig. Han er en ung mand, som gerne vil lære til sig. Han er altid åben for at lære nye ting. Han har nogle aspekter i sit spil han skal forbedre, men det er normalt med den alder han har'.

Puig:
'Riqui har besluttet sig for at blive. Hvis han præsterer godt her, så vil jeg give ham muligheder for at spille' afsluttede Koeman.

.:FORSIDE:.