Kaos i Barcelona inden valg og afgørende kampe

FCBARCELONA.DK - 02.03.21


Der har længe hersket nærmest kaotiske tilstande i Barcelona og i går fik den så lige en tand mere med de fire anholdelser. Det skaber en massiv uro i holdets omgivelser op til en uhyre vigtig uge for klubben.

Barca har for mange år siden fået tilnavnet 'Det catalanske galehus' fordi alt kan ske dernede på grund af interne stridigheder og egenrådige præsidenter, men det man ser lige nu, har ingen fortilfælde i historien.

Pandemien har lagt økonomien i ruiner, klubben står ude ledelse siden oktober, Messis fremtid er usikker og holdet oplever problemer i alle turneringer. Nu hvor det måske begyndte at lysne lidt, kom anholdelserne i går af den afgåede præsident Josep Maria Bartomeu og tre andre fra klubbens ledelse.

Det er historisk at politiet griber til anholdelser af klubbens ledelse og det sker op til nogle meget vigtige begivenheder indenfor den næste uges tid. På onsdag spiller Barca den afgørende pokalsemifinalen mod Sevilla, på søndag holdes der præsidentvalg og på næste onsdag møder holdet PSG i Champions League.

Anholdelserne er den foreløbige kulmination på kaos på ledelsesgangen og spørgsmålet er om spillerne kan distrahere fra det koas der omgiver dem. Det er utvivlsomt ikke noget der hjælper, at klubben kommer i så uheldigt fokus.

Barca er således i massiv modvind på alle fronter, men forhåbentlig kan spillerne skabe lidt opmisme på onsdag i pokalkampen mod Sevilla. Det vil ske hvis de lykkes med at komme tilbage fra 2-0 nederlaget i første kamp. Lykkes det ikke, vil de sorte skyer for alvor hænge over Camp Nou.

.:FORSIDE:.