fbpx
Annonce

Journalist: Barca vil hente Collado hjem fra Elche

Simon Arun Vrábel - 13.11.22

// Alex Collado

Álex Collado har slet ikke fået den ventede succes under sit lejeophold hos Elche, der ligger allersidst i La Liga. Derfor overvejer man i Barca angiveligt at afbryde catalanerens lejeophold.

I sommerens transfervindue indgik Barca en aftale med Elche om et etårigt lejeophold for den catalanske offensivspiller Álex Collado. Elche oplever dog store problemer i La Liga og derfor overvejer den sportslige ledelse i Barca nu at afbryde lejeopholdet før tid.

23-årige Álex Collado har endnu ikke fået sit gennembrud på Barcas førstehold, men alligevel har den sportslige ledelse endnu ikke mistet troen på catalaneren. I stedet for at sælge Collado, har man derfor valgt at udleje ham og i sidste sæson indgik man en succesfuld aftale med Granada. I denne sæson var tanken så at lave samme manøvre med Elche, men desværre for alle parter er det ophold langt fra gået som håbet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Elche har nemlig fået en helt forfærdelig start på deres tredje sæson i den bedste spanske række og i skrivende stund ligger de allersidst med kun fire point efter 14 kampe. Endnu værre er det, at klubben endnu ikke har vundet en La Liga-kamp. En af årsagerne er, at man kun har scoret 10 mål i løbet af de 14 kampe. Holdet har syv point op til Cádiz på 19. pladsen og otte point op til Celta de Vigo, som ligger over nedrykningsstregen, så fremtiden ser heller ikke just optimistisk ud.

De store problemer har samtidig gjort, at det er blevet til sparsomt med spilletid for den offensive Collado. Han er således kun noteret for otte kampe og en enkelt scoring, her hvor VM-pausen har indfundet sig.

Konsekvensen deraf er, at Barca overvejer at tilbagekalde Collado før tid. Man ønsker de bedst mulige vilkår for Collados udvikling og samtidig vil en afbrydelse af lejeopholdet også frigøre lønkroner for Elche, til at købe andre forstærkninger. Álex Collados kontrakt udløber allerede i 2024 og derfor vil det også være oplagt at vurdere, hvordan fremtiden skal se ud for det unge angrebstalent. Alt dette fortæller sportsjournalisten Albert Roge, som ofte deler sin viden om Barca i diverse fodboldprogrammer og til den catalanske avis Sport.

Derfor ser fremtiden for Álex Collado på nuværende tidspunkt meget usikker ud men hvis Barca skulle vælge at sælge catalaneren, som har fået sin fodboldopdragelse på La Masia, vil det være ekstra godt for Elche. De har nemlig fået forhandlet en klausul ind i lejekontrakten som gør, at de vil modtage 20% af den kommende transfersum og derfor kunne et salg måske være den bedste løsning for alle parter.



.:FORSIDE:.