fbpx

Joao Felix' ustabilitet begynder at bekymre i Barca

FCBARCELONA.DK - 02.01.24

// Joao Felix

På transfervinduets allersidste dag i sommer lykkedes det for Barca at hente Joao Felix på en lejeaftale. Hans start i klubben var lovende, men siden har portusiserens præstationer været svingende og ustabile.

Joao Felix gjorde selv en stor indsats for at komme til Barca og lige på målstregen blev en lejeaftale for sæsonen forhandlet på plads med Atlético Madrid. Angriberens start var formidabel, for han leverede flot spil og mål og det afstedkom straks snak om, at Barca ville forsøge at købe Felix til sommer.

Det varede dog ikke længe inden at problemerne indfandt sig. Joao Felix blev mindre iøjenfaldende og målene udeblev, men alle ved, at det kræver tid at falde til en stor klub som Barca. Her midt på sæsonen er det dog en kendsgerning, at præstationerne er fortsat med at være ustabile.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det så man seneste mod Almería i årets sidste officielle kamp, hvor intet lykkedes for Joao Felix. Han blev da også pillet ud i pausen af Xavi og det er tvivlsomt, om portugiseren starter inde på torsdag mod Las Palmas.

Det har været kendetegnende for Felix' karriere, at præstationerne har svinget meget og at han er helt væk i lange perioder. Håbet var, at der ville komme mere stabilitet med skiftet til Barca, hvor den offensive spillestil umiddelbart bedre passer til Felix end Atléticos mere defensive udgangspunkt. Sådan har det dog ikke været.

Det skaber naturligt bekymring i Barcelona, for her er der brug for flere overbevisende præstationer, end man har set indtil nu og derfor er aktiviteterne omkring en permanent transfer nok sat lidt på pause, indtil man ser hvor resten af sæsonen forløber for angriberen..:FORSIDE:.