fbpx
Annonce

Jeffren spiller nu i 2. division i Saudi Arabien!

FCBARCELONA.DK - 30.01.21

© Getty Images
// jeffren

For cirka 10 år siden var Jeffren Suárez en lovende ung angriber i Barca, men efter et par sæsoner på førsteholdet, har karrieren været stødt nedadgående. I går skiftede han til bundholdet i den saudi arabiske 2. division.

Når Jeffen skal kigge tilbage på sin karriere og fremhæve sit personlige højdepunkt, bliver det med stor sikkerhed hans scoring til 5-0 i El Clásico den 29. november 2010, en Clásico som er gået over i historien og som Jeffren spillede en rolle i.

Han kom til La Masia som 14-årig og gjorde det godt. Han holdt et højt niveau, hvilket senere gav ham en plads i B-holdets trup. Her fortsatte den gode udvikling gennem tre sæsoner og det kastede en plads i førsteholdstruppen af sig.

Her havde Jeffren dog svært ved for alvor at gribe chancen, gennem de to sæsoner han var der. Han blev brugt som reservespiller og det blev kun til 22 kampe, og kun tre mål for angriberen.

I 2011 blev han solgt til portugisiske Sporting, men her blev det kun til 24 kampe i tre sæsoner. Derefter gik turen til klubber som Valladolid, Eupen og Grasshoppers og alle steder blev det til en hel del kampe, men altså også på et lavere niveau.

Senere tog han til Cypern og Kroatien og i går overraskede den nu 33-årige angriber med at skrive under på en kontrakt med Al Thaid, der spiller i 2. division i Saudi Arabien og som ligger sidst uden en eneste sejr.

Jeffrens karriere er et udemærket eksempel på, at man kan være så tæt på at nå toppen i en storklub som FC Barcelona og så ikke rigtig lykkes med sin karriere.

.:FORSIDE:.