Inter: 'Vi forhandler ikke med Barca om Lautaro'

FCBARCELONA.DK - 08.09.20

© Getty Images

Rygterne om Lautaro Martínez' mulige skifte til Barcelona i dette transfervindue er stilnet noget af på det seneste og nu forsikrer hans klub Inter om, at man slet ikke er i forhandlinger med catalanerne.

Barca-præsident Josep Maria Bartomeu har tidligere bekræftet, at Barca og Inter var i dialog om Lautaro Martínez, men at coronapausen og den hektiske sæsonafslutning betød, at forhandlingerne blev sat på pause.

Nu tyder meget på at de er gået helt i stå, efter at Inters vicepræsident Javier Zanetti kommenterede sagen i dag. 'Lige nu har vi ingen forhandling med Barcelona om Lautaro Martínez' udtalte han til argentinske TyC Sports.

Zanetti er meget tillfreds med Laurato og har ikke tænkt sig, at han skal væk. 'Jeg er meget glad for at have Lautaro. Når man køber en så ung spiller med en stor fremtid, bliver man glad når man ser hvad han præsterer. Han har vist, hvor dygtig en angriber han er' kom det videre fra Zanetti.

'Når man tager hans unge alder og potentiale i betragtning, er det ikke mærkeligt at andre hold får øje på ham, men som jeg ser Lautaro i hverdagen, ønsker han at blive i Italien. Han ved at han er i en stor klub, hvor han kan udvikle sig takket været træneren. Han er glad i Inter' fortsatte han.

Udmeldingen må anses som et skridt tilbage for Barcelona, hvis de stadig har forhåbninger om at hente Lautaro. De seneste forlydende går dog på, at Ronald Koeman foretrækker Lyons Memphis Depay og det er måske årsagen til, at der ikke forhandles med Inter lige nu.

644x70

.:FORSIDE:.