fbpx
Annonce

Iñaki Peña venter tålmodigt på sine få minutter

FCBARCELONA.DK - 03.11.23

// Iñaki Peña

Marc-André ter Stegen er ubestidt Barcas førstekeeper og han vogter buret i alle kampe. I skyggen står reservemålmand Iñaki Peña tålmodigt og venter på at komme i aktion, men det er svært at se, hvornår det skal ske.

Peña blev rygtet væk fra Barca i foråret fordi han angiveligt indså, at det ikke ville til spilletid så længe Ter Stegen er i klubben. Den 24-årige spanier valgte dog overraskende at forlænge sin aftale i sommer, selvom der var tilbud fra andre klubber i La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Denne sæson ser ikke ud til at bliver anderledes end de foregående. Ter Stegen spiller det hele og holder et tårnhøjt niveau. Så længe det er tilfældet, og tyskeren undgår skader, kommer Peña næppe i aktion.

Tidligere trænere har været tilhængere af, at en reservemålmand spillede pokalkampene i Copa del Rey, men sådan ser Xavi det ikke. Han vil bruge sit bedste kort i alle kampe og det er ubestridt Ter Stegen.

I denne sæson har Peña derfor ikke spillet et eneste minut indtil nu og det kommer heller ikke til at ske lige med det samme. Han kan have et spinkelt håb om, at Xavi vil bruge ham når Barca træder ind i Copa del Rey til februar, hvor der venter en lavere rangeret modstander. Her vil det være oplagt at give Ter Stegen en sjælden pause.

Med sine 24 år har Iñaki Peña fremtiden for sig, men da Ter Stegen kun er 31 år og har kontrakt til 2028, venter der ikke et generationsskifte i Barca-målet lige om hjørnet. Spørgsmålet er så hvor længe Peña kan leve med, ikke at spille kampe.



.:FORSIDE:.