I morgen trækkes der lod til den spanske Supercup

FCBARCELONA.DK - 16.12.20

Om cirka en måned bliver den spanske Supercup spillet og endnu en gang er der fire hold der kæmper om titlen, blandt dem Barca. I morgen trækker man lod og her kan Barca trække Bilbao eller Real Sociedad.

Tidligere var den spanske Supercup et opgør mellem mesterholdet og pokalvinderne, men i sidste sæson udvidede man til fire hold, hvor der spilles to semifinaler og en finale. De fire hold der deltager er de to første fra La Liga og de to pokalfinalister.

Det betyder at Supercuppen denne sæson afgøres mellem Barca, Real Madrid, Real Sociedad og Athletic Club de Bilbao. De to semifinaler spilles den 13. og 14. januar i Málaga og Córdoba, mens finalen spilles den 17. januar i Sevilla.

Ved lodtrækningen i morgen er Barca og Real Madrid begget seedet, så de kan ikke trække hinanden. Derfor ved man på forhånd, at Barca trækker enten Bilbao eller Real Sociedad. Det bliver altså tidligst i en finale, at der er mulighed for en Clásico.

I sidste sæsons Supercup tabte Barca med 3-2 til Atlético Madrid i en af semifinalerne. Her blev der spillet i Suadi Arabien, hvilket også var planen denne sæson, men det har corona sat en stopper for.

.:FORSIDE:.