Hvorfor kommer der ikke afgørende nyt om Depay?

FCBARCELONA.DK - 19.06.21


Alt tydede på en offentliggørelse af Memphis Depays skifte til Barca i denne uge, men intet er sket. Spørgsmålet er hvad der trækker sagen ud og om der er risiko for, at han vælger en anden klub, som det skete med Wijnaldum.

Både Depay selv og Koeman har været ude med kommentarer der kunne pege i retning af en snarlig melding om et skifte til Barca for den hollandske angriber, men dagene går og endnu er der intet officielt meldt ud.

Forventningen for en uge siden var, at der i løbet af denne uge ville komme en officiel bekræftelse, men det er ikke sket. Ifølge avisen El Mundo Deportivo skyldes forsinkelsen udelukkende at Depays advokater er meget grundige i deres gennemgang af aftalen.

Avisen skriver også at man tager det helt roligt i Barcelona, for her betragter man skiftet som en realitet og derfor har man ingen grund til at forhaste noget igennem.

Kendsgerningen er dog samtidig, at der ikke er skrevet noget under og derfor risikerer Barca, at en anden klub kommer på banen med et tilbud der frister Depay, akkurat som det skete med Wijnaldum. Han havde aftalt alt på plads med Barca, men så kom PSG med langt flere penge og snuppede hollænderen på målstregen.

Derfor ventes der nu utålmodigt på, at Barca melder sommerens fjerde forstærkning ud, effer at Agüero, García og Emersson tidligere denne måned er bekræftet til klubben.

.:FORSIDE:.