Hvorfor er Umtiti ikke med mod Cartagena?

FCBARCELONA.DK - 13.11.19

Samuel Umtitis fravær i truppen til kampen i aften mod Cartagena har sat gang i spekulationerne om hans fysiske tilstand. Han spillede 90 minutter i lørdags mod Celta og kunne umiddelbart have brug for kamptræning.

Umtiti har siddet meget udenfor denne sæson, men i lørdags spillede han hele kampen mod Celta Vigo. Det skabte forhåbninger om, at han er godt på vej tilbage til sit tidligere niveau.

Derfor virkede det også oplagt, at give Umtiti spilletid mod Cartagena i aftenens velgørenhedskamp, så der kunne komme lidt flere minutter i benene. Barca har brug for den franske forsvarskæmpe over en lang sæson og jo hurtigere han genfinder topformen, jo mere kan han hjælpe holdet.

Da truppen aftenens kamp blev udtaget i går var Umtiti imidlertid ikke med og det satte straks gang i spekulationer om, at hans fysik er mere skrøbelig end klubben har meldt ud. Frygten er, at det knæ der har givet problemer i flere måneder, stadig ikke er helt i orden.

Umtitis var ellers til stedet ved træningen i går, så måske Valverde blot ønsker at skåne sin franske spiller, her hvor han langsomt er ved at vende tilbage til holdet.

Fakta er i hvert fald, at Umtiti er blevet hjemme i Barcelona og det bliver spændende at se, om han også træner med her i landskampspausen. Gør han ikke det, kan det kun skyldes fysiske problemer.

.:FORSIDE:.