Hvilke alternativer er der til Lautaro Martínez?

FCBARCELONA.DK - 15.09.20I går afslørerede Lautaro Martínez' agent, at den argentinske angriber bliver hos Inter Milano. Dermed mistede Barca muligheden for den angriber de helst ville have og spørgsmålet er, hvilke alternativer der.

Alt kan som bekendt ske i fodbold, men den udmelding som agenten Beto Yaque kom med i går, var ikke til at misforstå. 'Han bliver her. Sådan er det. Lautaro bliver her i Inter' sagde han. Dermed må det tages for givet, at Barca ikke længere kan hente angriberen. Spørgsmålet er så, hvad klubben gør.

Det oplagte bud er at jagten på Lyons Memphis Depay intensiveres, men forhandlingerne med den franske klub bliver ikke nemme. Der er næppe tvivl om, at Koeman meget gerne vil have sin landsmand til klubben.

I går kom der forlydender om, at PSG's Edinson Cavani via sin agent skulle have tilbudt sig til Barca, men det virker ikke oplagt, at Barca henter en 33-årige angriber, selvom han måtte være gratis.

Udviklingen kan måske åbne døren for at Luis Suárez uventet bliver i Barca. Spilleren fra Uruguay indgår ikke i Koemans planer, men det kan nyheden om Lautaro måske ændre på. Det får man et fingerpeg om, når Koeman udtager truppen til kampen mod Girona onsdag.

Under alle omstændigheder er det et tilbageslag for Barca, at skulle se bort fra Lautaro Martínez og det bliver spændende at se, hvad alternativet bliver.

.:FORSIDE:.