Hastemøde i Barcas ledelse i dag

FCBARCELONA.DK - 19.02.20

© Getty Images

Dønningerne efter nyheden om, at Barca har hyret et firma til at køre en smædekampagne mod konkrete personer, fortsætter med at præge dagligdagen i klubben. Det medfører et hastemøde i klubbens absolutte top i dag.

Det er den absolutte top der mødes i dag til et hurtigt indkaldt møde, hvor præsident Josep Maria Bartomeu, Jordi Cardoner, Jordi Moix, Enric Tomas, Emili Rousaud samt Óscar Grau deltager.

Der er ingen officiel agenda, men det er indlysende at det er beskyldningerne om smædekampagner på de sociale medier, der skal drøftes. Sagen risikerer at skade såvel ledelsen som klubbens image og samtidig kan forholdet til spillerne blive forværret.

I går aftes forsøgte Bartomeu at skabe ro ved at mødes med holdets anførere, Messi, Piqué, Busquets og Sergi Roberto, hvor Barca-præsidenten forsikrede om, at beskyldningerne er uden hold i virkeligheden.

Det er samtidig forventningen, at ledelsen samtidig vil drøfte købet af Martin Braithwaite og godkende at betale de 18 mio. euro, der køber danskeren fri af kontrakten med Leganés.

Det er usikkert om der kommer en officiel udmelding efter dagens møde.

.:FORSIDE:.