fbpx
Annonce

Guardiola om Barca-kaos: 'Det er ubehageligt'

Anders Lang Jensen - 06.03.21

// Bartomeu // Pep Guardiola


Denne uge har indtil videre været kaotisk i og omkring Barca efter anholdelsen af blandt andre den tidligere præsident Josep Maria Bartomeu. Situationen er nået frem til Pep Guardiola, og han nyder ikke at se sin tidligere klub sådan.

I den kommende weekend er der præsidentvalg i Barca, og på den måde kan klubben snart se frem til et nyt sportsligt projekt med øje for fremtiden. Selvom situationen lige nu er kaotisk omkring Camp Nou, ser Pep Guardiola dog fremad på Barcas vegne.

’Det er en ubehagelig situation, men jeg håber, det ender godt. Han er uskyldig, inden retten beviser ham skyldig’, siger Pep Guardiola ifølge mediet Goal.com efter at blive adspurgt om Josep Maria Bartomeu.

’Jeg bekymrer mig kun om, at vi om en uge har en ny præsident. Det er en svær situation i Barcelona, men den nye mand må have mod til at lede de kommende år. Så mange mennesker som muligt skal stemme og lede den bedste klub i verden’ fortsætter han.

’Jeg er ret sikker på, at de kommer stærkere tilbage. Den nye præsident skal lede med selvtillid og få samlet fansene. Det vil skabe den klub, de er. Jeg ser frem til valget, og forhåbentlig vil præsidenten gøre det godt’ slutter han.

.:FORSIDE:.