Griezmanns far blæser til angreb på Setién

FCBARCELONA.DK - 01.07.20

© Getty Images

Antoine Griezmanns situation i Barca har i de seneste uger nærmet sig bunden, efter at franskmanden er blevet henvist til bænken og til at være indskifter i overtiden. Nu angriber Griezmanns far Barca-træner Quique Setién.

Tirsdag aften mod Atlético Madrid startede Antoine Griezmann endnu engang på bænken og her måtte franskmanden i de døende minutter af kampen acceptere at blive sendt på banen som en anden reserve. En indskiftning, som ifølge lokale medier har gjort angriberen sur og frustreret.

På pressemødet efter kampen afviste Quique Setién at sige undskyld til Griezmann for at have skiftet ham ind i overtiden af opgøret mod Atlético Madrid og det fik denne onsdag franskmandens far til tasterne, hvor han kom med en spydig kommentar rettet mod Barca-træneren.

'For at have denne type samtale skal man have nøglerne til lastbilen og det har du ikke. Du er bare en passager' skrev Griezmanns far, Alain Greizmann, på Instagram. 

Griezmanns far hentyder altså til, at Setién reelt set ikke har kontrollen på holdet, ikke bestemmer og blot er sat ind på posten som en anden stråmand. Nogle hårde ord fra franskmandens far, som helt sikkert ikke falder i god jord hos hverken Setién eller ledelsen i Barca.

Der gik da heller ikke lang tid før, at Alain Griezmann slettede sit opslag igen - her var beskeden dog blevet opsnappet af massevis af medier, hvlket ikke efterlader nogen tvivl om, at Antoine Griezmann bestemt ikke er tilfreds med situationen eller med Quique Setién.

.:FORSIDE:.