Griezmann: 'Nu går boldene ind'

FCBARCELONA.DK - 10.01.21

© Getty Images

Efter en svær sæson indtil nu, tog Griezmann i går revanche i opgøret mod Granada, hvor han scorede to mål og lagde en assist. Efter kampen var det da også en meget glad angriber der udtalte sig til pressen.

'Vi havde brug for tre point og vinde, for at holde gang i vores stime. Jeg er meget glad for holdets indsats og nu har vi vundet tre ud af tre kampe. Vi vidste at det var en svær bane og en kompliceret modstander. Vi startede godt og den må skal vi fortsætte på' indledte Griezmann.

Han blev bedt om at kommentere sine to mål. 'Mit første mål var ikke offside og derfor spillede jeg aktionen færdig. Ved det andet fik jeg bolden fra Ousmane (Dembélé, red.) og forsøgte at afslutte. Hendigvis gik bolden ind' sagde han.

Griezmann har brændt meget denne sæson, så han håber, at kampen mod Granada var et vendepunkt. 'Før ville boldene ikke gå ind, men det gør de nu. Jeg håber det fortsættter på den måde' kom det fra ham.

Til sidst blev han spurgt til mulighederne i ligaen. 'Vi bør hente tre point i alle kampene og så må vi se hvad der sker' afsluttede han.

.:FORSIDE:.