Griezmann: 'Jeg vil til USA når jeg stopper i Barca'

FCBARCELONA.DK - 19.06.21


Antoine Griezmann er en af de spillere der rygtes væk fra Barca denne sommer, men han forventer tilsyneladende ikke selv at forlade klubben inden hans kontrakt udløber i 2024. Det fremgår af en udtalelse fra i går.

Griezmann er ikke sat til salg i Barcelona, men der er forlydender om, at catalanerne er klar til at lytte på tilbud, hvis der skulle komme nogle seriøse henvendelser. Trods en udemærket sæson for blau-grana, betragter Ronald Koeman ikke den franske angriber som indiskutabel i truppen.

Uden direkte at forholde sig til rygterne om et muligt klubskifte, afslørede Griezmann sine fremtidsplaner i går på et pressemøde i den franske EM-lejr. 'Min kontrakt med Barcelona løber til juni 2024 og derefter tror jeg det vil være det rigtige tidspunkt at tage til USA' kom det fra ham.

'Jeg elsker det land og ønsket om at udforske det mere, trækker i mig. Jeg ville elske at slutte min karriere der' sagde han videre.

Griezmann vil være 33 år når kontrakten med Barca udløber. Spørgsmålet er så om klubben kan bruge ham så længe, eller om man vælger at sælge ham, måske allerede denne sommer.

.:FORSIDE:.