Griezmann: 'Jeg vil gerne have trøje nr. 7 igen'

FCBARCELONA.DK - 30.03.20

© Getty Images

Antoine Griezmann deltog i går i et online arrangement og her lagde han ikke skjul på, at han gerne bytter sin aktuelle trøje nr. 17 til nr. 7, når det bliver sommer, et trøjenummer der lige nu er ledigt.

Da Griezmann kom til Barca i sommer, var Philippe Coutinho stadig i klubben og havde trøje nr. 7. Derfor måtte Griezmann finde et andet trøjenummer end hans foretrukne nr. 7 og valget faldet på den ledige nr. 17. Senere blev Coutinho udlejet til Bayern München og lige siden har trøje nr. 7 været uden ejer.

Det håber Griezmann kan blive lavet om til sommer. 'Jeg vil meget gerne have trøje nr. 7 igen' kom det blandt andet fra ham. Griezmann spillede med nr. 7 i Atlético Madrid og bærer også denne trøje på det franske landshold.

Han understregede samtidig, at han meget gerne snart vil i gang med at spille fodbold igen, men tror ikke det venter lige om hjørnet. 'Det går fint med at være isoleret, men der er ikke meget man kan lave. Jeg savner fodbolden enormt meget. Der er tid til at spille mange spil og jeg tror det varer mindst 30 dage mere' sagde han.

.:FORSIDE:.