fbpx
Annonce

Griezmann gør det ikke bedre end Coutinho!

FCBARCELONA.DK - 05.11.19

© Getty Images
// Philippe Coutinho // Antoine Griezmann

Philippe Coutinho skuffede fælt i sin tid i Barca og så blev han sendt til Bayern. I stedet brugte man 120 mio. euro på at hente Griezmann, men her viser statistikken, at han ikke har gjort det bedre indtil nu.

Griezmann har indtil nu i denne sæson spillet 1047 minutter for Barca, mens Coutinho på samme tidspunkt af sidste sæson var noteret for 1080 minutter. Dermed er der grundlag for at sammenligne de to spilleres præstationer.

Coutinho blev udlejet i sommer til Bayern München fordi man ikke længere troede på, at han kunne levere på det forventede niveau. I stedet købte man Griezmann fri fra Atlético de Madrid og forventningerne til franskmanden var store.

Her start november er det dog den generelle opfattelse, at Griezmann har været en skuffelse. Han har haft svært ved at finde sig til rette i Barcas spil, akkurat som det var tilfældet med Coutinho.

Ser man på udbyttet af de to spilleres minutter i aktion springer det noget i øjnene, at deres statistik er næsten identisk. De er nemlig begge noteret for fire mål og tre oplæg. Også når det gælder bolderobninger er det meget lige med 34 til Griezmann og 32 til Coutinho. Omvendt er billedet med skud på mål, for her fører Coutinho med 21-17.

Det tæller lidt til Griezmanns forsvar, at han kun har været i klubben siden august og stadig er ved at finde sig til rette, mens Coutinho startede i januar måned sæsonen før, og altså havde haft en halv sæson i klubben allerede.

Modsat har Griezmann haft en mere offensiv rolle end Coutinho, men det har altså ikke udmøntet sig i flere mål eller oplæg.

Griezmann leverer altså ikke bedre end den kritiserede og udskældte Coutinho og det er nok kun et spørgsmål om tid, før kritikken må forventes at tage til, hvis han ikke får forbedret sine tal inden længe.

.:FORSIDE:.