fbpx
Annonce

Gavi: 'Vi havde klart fortjent at vinde kampen'.

FCBARCELONA.DK - 29.10.23

 


Den altid temperamentsfulde Gavi var en af de spillere, der udtalte sig efter nederlaget mod Real Madrid. Han stod tilbage med skuffelse i kroppen, for han følte at Barca havde fortjent at vinde opgøret.

Gavi ydede som altid en enorm arbejdsindsats på Barcas midtbane i opgøret mod Real Madrid, men det kunne han ikke bruge til meget, da han mødte pressen. 'Det kan vi ikke bruge til noget som helst, når vi ikke vinder. Vi går altid efter at vinde, men det gjorde vi ikke i dag' udtalte han til tv-stationen DAZN.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han blev spurgt hvorfor Barca mistede grebet om kampen. 'I sidste ende handler det om detaljer. Deres første mål ændrede kampen og vi må ikke miste modet så meget, at det kommer til at afgøre kampen. Vi faldt sammen efter deres første mål' svarede han.

Gavi følte, at holdet havde fortjent meget mere. 'Det er en rigtig dårlig oplevelse, for vi havde klart fortjent at vinde kampen. Det er ærgerligt at de scorer to mål på disse aktioner, men ligaen er lang og vi skal komme videre' afsluttede han.



// El Clásico // Gavi
.:FORSIDE:.